Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis L’Oréal Oogschaduw Palet

08/11/2016 Gratis Producten

De feestdagen komen eraan. En dan wil iedereen uiteraard piekfijn uitgedost zijn! Met de splinternieuwe oogschaduw van het bekende merk L’Oréal zal je er ongetwijfeld schitterend uitzien!

L’Oreal brengt een nieuwe oogschaduw op de markt! Nu kan jij, als eerste van je vriendinnen, de nieuwe oogschaduw van L’Oréal gratis uittesten! 

Om je gratis oogschaduw palet te bekomen, schrijf je je gratis in via onderstaande link bij enquêtebureau Toluna. De snelste manier om je in te schrijven is met je facebook-profiel.

Na inschrijving kom je op een pagina terecht waar je je gratis oogschaduw van L’Oréal kunt aanvragen.

Indien je gekozen wordt, zal je een oogschaduw palet ontvangen die jij gratis mag testen. Een weekje later zal je een uitnodiging ontvangen om aan een korte enquête deel te nemen over het product. Zo weet L’Oréal of hun product zal aanslaan bij het Vlaamse publiek. Vergeet niet constructieve feedback te geven, dat mag uiteraard positief of negatief zijn, als het maar eerlijk is. Zo word je gegarandeerd in de toekomst nog eens uitgenodigd om een product te testen.

Je kan je nog tot 14 november 2016 inschrijven om een van de 400 gratis oogschaduw palets te ontvangen, dus wees er snel bij!

Uiteraard mag jij het product na testen houden 😉

Elke week zijn er nieuwe producten te testen: nagellak, pleisters, disolvant, oogschaduw, haargel,… hou onze pagina dus goed in de gaten!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!