Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis krokusbollen in Oost-Vlaanderen

Aanbieding afgelopen 06/10/2015 Gratis Diensten

Onder het motto ‘1 bloembol kan bijenlevens redden’ deelt de provincie Oost-Vlaanderen in samenwerking met alle 65 steden en gemeenten gratis 19.700 zakjes krokusbollen uit, en dit van 5 tot 16 oktober.

Elk zakje bevat 5 krokussen en de actie is beperkt tot één zakje per adres.

De provincie wil op die manier de bewoners aanzetten het bijenbestand te helpen. Krokussen zijn vaak de eerste bloeiende planten in het voorjaar en zo meteen de eerste voedselbron voor bijen.

Wil je graag aan deze actie meedoen en ben je benieuwd wanneer je hiervoor in jouw gemeente terechtkan? Ontdek dan alle afhaalmomenten op onderstaande link!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!