Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Ketnet (Junior) App

04/02/2017 Gratis Software, Gratis Spelletjes
Gratis Ketnet App

Krijgen jouw bengels niet genoeg van Ketnet? Geen wonder! De zender barst van de leuke programma’s.

Je kids zullen zich niet vervelen met de Ketnet App! Ze kunnen er eindeloos genieten van hun favoriete Ketnet-programma’s, gaande van Ghost Rockers tot Karrewiet, D5R en nog veel meer.

Ook met de spelletjes, puzzels en quizzen zullen ze zich volop amuseren en kunnen ze zelfs de highscores van hun vriendjes verbreken. Uren speelplezier gegarandeerd!

Voor de allerkleinsten is er de Ketnet Jr. App waarmee ze de wereld op een leuke, veilige en leerrijke manier ontdekken.

Beide apps zijn beschikbaar voor Appleen Android-smartphones en tablets. Bovendien zijn ze volledig gratis, eenvoudig te gebruiken en veilig. Je zal er dus geen advertenties in tegenkomen.

Apps bieden een leuke en vaak leerrijke omgeving voor jouw kinderen om de tijd te verdrijven. Benieuwd naar meer iOS- en Android-apps? Wij somden de leukste gratis iOS-apps voor kleuters of peuters op. Ook verzamelden we  de beste gratis Android-apps voor peuters of kleuters. Educatief, puur voor het plezier of avontuurlijk: de apps voor smartphones, tablets, iPhones en iPads hebben tegenwoordig heel wat te bieden voor jouw kids!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!