Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis informatie over appartementen in Nieuwpoort

01/08/2018 Gratis Diensten
nieuwpoort appartement gratis informatie

Een nieuwbouw appartement met zicht op zee, zegt het je wel iets? Je kan nu mede-eigenaar worden, er zelf verblijven wanneer je wilt en profiteren van de huuropbrengsten gedurende de rest van het jaar.

Interesse? Vraag nu gratis informatie aan!

Hoe werkt het? Je investeert, samen met een aantal anderen, in een appartement in de residentie Belle Avenue. Dit kan al vanaf de prijs van € 50.000. Je overlegt vervolgens samen met de mede-eigenaars wie wanneer gebruik maakt van het appartement. De rest van het jaar wordt het appartement verhuurd door Belgium Family Invest. De opbrengsten van de huur worden gedeeld onder alle eigenaars.

Nieuwpoort is het ganse jaar door een heel populaire vakantiebestemming. De appartementen liggen vlak aan de dijk in Nieuwpoort, in de meest gekende winkelstraat.

Graag meer weten? Vraag dan snel meer informatie aan en kom te weten of het iets voor jou is!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!