Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis haarband en shower gel van l’Occitane en Provence

23/07/2018 Gratis bij aankoop
Occitane en Provence Verbena

De Verbena Icy Collectie van l’Occitane en Provence bevat een waaier aan verzachtende en kalmerende shower gels, lotions en eau de toilettes.

Koop nu eender welk product uit deze collectie en krijg er een leuke haarband en Verbena Icy Shower Gel (70ml) bij, helemaal gratis en voor niks.

Je kan je aankoop online doen of in één van de l’Occitane en Provence winkels. Voor online aankopen gebruik je bij afrekening de unieke code DUO18 om de gratis cadeaus te ontvangen.

De aanbieding loopt nog tot 7 augustus. Wacht dus niet te lang en gun jezelf een moment van pure relaxatie met de heerlijke producten van l’Occitane en Provence!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!