Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis gids over puppy’s

22/12/2011 Gratis Producten

puppy gidsHeb je een puppy of ben je van plan eentje in huis te halen?

De Pedigree Gids over je trouwe viervoeter is een overzichtelijke en complete gids die je een antwoord geeft op vragen die mogelijk tijdens je nieuwe avontuur opduiken.

Wist je bijvoorbeeld dat een tennisbal geen goed speeltje is? Dat chocolade giftig is voor puppy’s? Dat restjes van jouw maaltijd absoluut niet geschikt zijn voor de specifieke behoeften van een hond? Dit alles en nog meer vind je in deze gids!

Bovendien krijg je drie Kortingbons in je postbus!

Een korting van €2 op een zak Pedigree Junior Dry van 3 of 10 kg, 1 bon voor een GRATIS blik Pedigree Junior 400g en 1 euro korting op een Pedigree Dentastix 7-pack.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!