Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis gepersonaliseerde tissueboxcover

Aanbieding afgelopen 13/01/2016 Gratis Producten

Ben je nog maar eens verkouden? Of laat je je tranen graag de vrije loop bij een emotionele film? Of hangen de handen van je kinderen vol spaghettisaus?

Een doos Kleenex komt dan altijd van pas! Maar het wordt eens zo leuk met een gepersonaliseerde tissueboxcover van Kleenex!

Start met de creatie van jouw eigen tissueboxcover op onderstaande link en voeg er nog een leuke foto of tekst aan toe en klaar is kees!

Binnen de twee weken ontvang je jouw ontwerp in je brievenbus met een kortingsbon van 1 euro voor je volgende aankoop van Kleenex zakdoekjes.

De actie loopt nog tot en met 15 maart of zolang de voorraad aan covers strekt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!