Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis fruit tijdens het winkelen bij Lidl

05/09/2017 Geld besparen, Gezondheid/verzorging, Gratis Producten
gratis fruit bij lidl

Kunnen jouw kinderen nooit wachten met het uitpakken van hun nieuwe snoepgoed voor ze uit de winkel zijn?

Daar heeft Lidl een gezonde en – speciaal voor jou – gratis oplossing voor gevonden. Van nu af aan biedt Lidl in 19 van haar winkels en in alle nieuwe winkels die vanaf nu openen een gratis appel of peer aan voor kinderen. Dat wil zeggen dat, terwijl jij druk bezig bent met het boodschappenlijstje te overlopen, jouw kinderen alvast kunnen smullen van een gratis én gezond tussendoortje. Vaarwel gezeur om een pak koekjes of snoep!

De winkelketen nam dit initiatief naar aanleiding van de resultaten van een algemene gezondheidsenquête waaruit bleek dat slechts 1 op 4 Vlaamse kinderen dagelijks de aanbevolen hoeveelheid fruit eet. Lidl draagt op die manier actief bij aan een gezondere levensstijl én de consument vaart er wel bij!

Dit zijn de 19 deelnemende winkels, verspreid over heel België: Geel, Turnhout, Sterrebeek, Roeselare Westlaan, Evere, Maldegem, Waregem, Gent-Tribeca, Hasselt, Wervik, Machelen, Eupen, Montighny-le-Tilleul, Erquelinnes, Auvelais, Ghlin, Perwez, Courcelles en Florennes.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (4)

 • Van laecke erik schreef:

  Afgekeken van Albert HYEN daar is het al langer zo ,dus niets nieuw

 • ryckier schreef:

  De Lidl zou beter folders verdelen op de wijk Sint-Jozef Brugge zodat de minder behoede en oudere mensen weten wat de Lidl voor hun kan betekenen wat betreft goed koper winkelen dan in de bestaande andere grote winkels. Die mensen kunnen zich niet naar de winkel op de veemarkt begeven als ze niet over een wagen beschikken. Daarin tegen geeft Lidl veel geld uit aan zoals fietsen en auto sport. Maar nu willen ze goed over komen om aan de kindertjes van RIJKE en arme ouders een stuk fruit te geven.
  We hebben al honderden keren Lidl op de hoogte gebracht van deze trieste zaak via internet de winkel verantwoordelijke via telefoon. Steeds zonder resultaat. Enkele jaren geleden voor de winkel gevestigd was op de veemarkt werden wel folders verdeeld. Nu krijgen de bewoners op 100 m van de winkel wel folders die ze gemakkelijk in de winkel kunnen afhalen.
  Ik wens Lidl geluk te wensen met hun gratis fruit voor de kinderen maar help aub die mensen die hun maandelijks klein inkomen beter kunnen gebruiken aan voordelige prijzen.
  In naam van al die mensen ongeveer 5000 dank ik Lidl wanneer ze eindelijk beseffen hoe veel van die mensen hun geld beter kan renderen.
  mvg

 • Grinet M schreef:

  Antwerpen ook niet

 • Grinet M schreef:

  Antwerpen en omgeving ook niet

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!