Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis filmticket bij LU aankopen

Aanbieding afgelopen 17/11/2015 Gratis bij aankoop

Wil je graag naar de allernieuwste James Bond? Of zit je al vol ongeduld te wachten tot de laatste Hunger Games-film uitkomt?

Haast je dan naar de winkel en koop 7 Lu producten voor een minimum aankoopbedrag van 10 euro.

In ruil voor deze aankoop (alle Lu producten moeten op hetzelfde kassaticket staan) ontvang je van Lu een gratis filmticket!

De actie loopt nog tot 15 december of zolang de voorraad van 20.000 filmtickets strekt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

5 reacties op “Gratis filmticket bij LU aankopen”

 1. Bruggeman René schreef:

  Wij hebben 7 producten van Lu gekocht om een gratis filmticket te bekomen. Echter lukt mij dat niet met de computer. Mag ik het adres zodat ik de kassabon kan doorsturen. Dank bij voorbaat.

 2. REUNES LUC schreef:

  Beste meneer LU,we hebben 7 lu produkten gekocht, maar het lukt ons niet om aan de filmtickets te komen, daar wij geen scanner hebben. Kan ik het kasticket naar u opsturen ?

 3. BUELENS Luc schreef:

  ik heb op 07/12/2015 mijn aanvraag voor 2 tickets ingediend en de factuur ge-upload, maar nog niets ontvangen. Ik heb vandaag opnieuw geprobeerd: hopelijk lukt het nu!

 4. BUELENS Luc schreef:

  Mijnheer LU; ik heb nu 1 ticket ontvangen, maar ik had wel voor 20,11 euro gekocht. Dus graag een tweede ticket aub.

 5. Du jardin robert schreef:

  Hallo laatst hebben we meegedaan voor een filmticket de eerste keer was het goed gelukt en kregen we snel een email met de code.een paar dagen later hebben we het weer ingezonden met eenander ticket en er werd ons beloofd dat de code binnen een paar dagen in de mailbox zou zitten maar tot op heddn hdbben wij nog altijdniets ontvangen zou u dit voor ons willen nalkijken aub het was ingezonden eind december mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!