Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis e-Book: Dood In Tunesië

23/05/2014 Gratis E-books
Tunesië

Dood In Tunesië is het zevende boek van de Vlaamse schrijver Marc Haagen: het waargebeurde verhaal rond de hel die hij in januari 2014, na een mislukte zelfmoordpoging, in het Noord-Afrikaanse land doorstond.

Het eerste hoofdstuk, dat leest als een hogesnelheidstrein waarvan je weet dat de remmen niet werken, kan je hier al exclusief gratis downloaden.

Ben je geboeid door de liefdestragedie en wil je meer lezen? Meld je dan aan als volger op de site van de auteur.

Het volledige boek verschijnt over 3 weken en elke 100e aanmelding krijgt het volledige e-Book gratis toegestuurd.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

  • Marc Haagen schreef:

    De paperback kan nu al besteld worden en is te koop vanaf 7/6. Het e-boek vanaf 11/6. De actie geldt nog altijd waarbij elke 100ste downloader van het hoofdstuk (preview) dit e-boek, waarde 7,95 euro, gratis ontvangt !

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!