Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis duikinitiaties tijdens de maand oktober

30/09/2018 Gratis Diensten
gratis duiklessen

Wilde jij altijd al leren duiken maar is het er nog steeds niet van gekomen? Rondzwemmen tussen de prachtige kleurrijke koralen en visjes in de Rode Zee of Indonesië, droom jij daar ook al jaren van? Dan is het nu misschien tijd om duiklessen te beginnen volgen!

Je kan nu gratis duikinitiaties volgen in het Igean-zwembad in Pulderbos te Zandhoven. En dit elke maandagavond van oktober tussen 20u en 21u30.

Zin om te leren duiken? Schrijf je in door een mailtje te sturen naar de duikschoolleider of voorzitter en ontdek de kunst van het duiken!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!



  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!