Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis doos Davitamon zuigtabletten

17/04/2013 Gratis bij aankoop, Gratis Producten

davitamonBen je door de langdurige winter en de overvloed aan sneeuw moe, futloos en prikkelbaar? Dan heb je net als zoveel mensen waarschijnlijk last van lentemoeheid of voorjaarsmoeheid.

Tijdens de herfst en winter gaat je energieniveau stelstelmatig achteruit door een gebrek aan beweging, een gebrek aan zonlicht en een gebrek aan voldoende vitamines en mineralen.

Een kuur Davitamon multivitamine zuigtabletten kan dit laatste euvel alvast een halt toeroepen. Profiteer ervan nu je een gratis doos van deze Davitamon zuigtabletten ter waarde van 12,95 euro kan afhalen bij een deelnemende apotheker.

De enige voorwaarde is dat je voor minimum 3 euro aankoopt bij de apotheker, maar een doos pijnstillers of een pak pleisters komen altijd nog wel van pas…

Vul je gegevens in op onderstaande link en duid de dichtstbijzijnde deelnemende apotheker in jouw buurt aan. Je kan de bon voor een gratis doos zuigtabletten meteen afprinten of downloaden op je computer.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!