Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis digitaal feestpakket Earth Hour

24/03/2018 Gratis Producten
Earth Hour

Vandaag, zaterdag 24 maart, is het opnieuw Earth Hour. Meteen het moment om niet alleen je lichten te doven, maar ook om samen met  je familie of vrienden even stil te staan bij de risico’s van de klimaatverandering.

En om je hierbij een beetje te helpen biedt WWF digitale feestpakketten aan. Deze bevatten talloze tips voor de organisatie van een feest met een lage ecologische voetafdruk.

Je vindt er ook een spel in terug waarbij je alle aspecten van de klimaatverandering ontdekt. Vul meteen je gegevens in om de digitale versie van het feestpakket te ontvangen.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!