Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis baby geschenkpakket van Omega Pharma

Aanbieding afgelopen 12/02/2016 Gratis Producten

Ben je in blijde verwachting van je eerste spruit? Of heb je thuis al een kleine ukkepuk rondlopen?

Dan zit je waarschijnlijk ook wel met een waslijst aan vragen? Zo is het niet altijd duidelijk welke producten aangewezen zijn voor jezelf en je kindje…

Daar heeft Omega Pharma alvast een leuke oplossing voor! Je krijgt de kans om drie producten gratis uit te proberen.

Twee producten verklappen ze al (Galenco Waslotion en Lichaamsmelk), het derde blijft nog even een verrassing… Daarnaast ontvang je ook nog een handig toilettasje en de brochure ‘Tips voor jou & je baby’.

Vul je gegevens in en duid tot slot de apotheker aan waar je het pakket wilt afhalen. En vergeet vooral niet te genieten van je zwangerschap en je kleine ukkepuk!

 

Omdat wij veel klachten hebben ontvangen over het niet beschikbaar zijn van dit pakket, halen we deze actie van Omega Pharma offline. Onze excuses voor de frustratie bij het proberen aanvragen van dit pakket, maar denk er aub aan dat Gratis.be niet verantwoordelijk is voor deze actie, wij verzamelen enkel aanbiedingen van andere bedrijven en merken.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

13 reacties op “Gratis baby geschenkpakket van Omega Pharma”

 1. godelieve schreef:

  hoe kunnen die pakketten nu al weg zijn? stipt om 17 uur log ik in en dan zijn die50 pakketten al weg ,???
  truc van de foor ? nu zou ik moeten proberen om 20.00 ? om dan weer een bericht te krijgen dat de 50 pakketten al weg zijn,
  mijn geloof in deze site begint al serieus te krimpen, of waren het pogingen om zo aan mailadressen te komen mss .
  toch een beetje misnoegd hoor

 2. Nivelle Katelijne schreef:

  Cadeautje:)

 3. Baeyens Marleen schreef:

  Zeker wil ik dit uitproberen bij mijn kleinkind.

 4. Janssens Yvette schreef:

  Ik heb reeds tweemaal geprobeerd vanaf telkens5minuten voordat de paketten van Omega Pharma werden verdeeld en ik kreeg telkens de melding “om 12u worden de volgende paketten verdeeld” en dan automatisch “je kunt om 17u terug proberen”. Dit is geen eerlijke manier . De klanten worden hier misleid.

 5. de graeve marleen schreef:

  het is wel raar ieder keer je het gratis pakket aan wilt vragen zijn ze zogezegd al weg dat is goeie reclame en oplichting van jullie en zeker als je de tijd stip doet dat jullie zeggen en ze al weg zijn dat kan niet toch niet in 1seconde

 6. eva schreef:

  Ik heb nu al 10 keer geprobeerd dit pakket te bestellen, en elke keer zijn ze zogezegd de deur al uit?! ik ga altijd op het stipte uur, dus dit is toch echt dikke onzin e…

 7. Van duyse cindy schreef:

  Geachte ik probeer nu al een hele week voor dat elke keer op uur dat ze zeggen gelijk nu weer 9u en weer niks en dan om 12u en weer niks enz da klopt toch niet meer wou het zo graag hebben maar heb nooit geluk spijtig alvast bedankt

 8. Karremans Heidi schreef:

  Heel leuk, alleen jammer dat je NOOIT binnen geraakt, dus volgens mij een goedkope reclame stunt. Ik vind het jammer dat ik hier tijd in gestoken heb.

 9. louisa smekens schreef:

  inderdaad, ik zat verschillende keren aan de computer om ONMIDDELLIJK te bestellen, maar een seconde later was alles “zogezegd” al weg…… Omega Pharma zou iedereen die geprobeerd heeft een pakket moeten sturen !!

  • marie-rose Decabooter schreef:

   Ja bij mij is dat ook zo al verschillende keren geprobeerd vanaf het juiste uur en ook de melding gekregen dat de pakketten al weg waren.Ik vind dit bedrog van Omega Pharma.

 10. Daneels schreef:

  Zo is dat!!! Ook ik probeer al verschillende dagen maar Idd binnen de seconde waren de 50 pakketjes weg….. Eigenlijk een beetje schandalig voor een firma als Omega Pharma, vooral ook omdat ik voor mezelf producten van deze firma gebruik, wou ik deze voor mijn kleinkind ook eens proberen. Misschien volgende keer eens een ander merk proberen van een firma die geen NEP-aanbiedingen gebruikt, ook al zijn ze gratis!!!!

 11. Jill schreef:

  Ik vind het een schande!!!!
  Geloof er niks van dat alles op 1 seconde uitgedeeld is…
  Ook ik heb meerdere keren proberen mee te doen maar helaas!
  Omega pharma is nochtans rijk genoeg.

 12. Marion schreef:

  Perfect product heel goed en ruikt heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!