Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Geniet gratis van Boursin kaas

27/01/2018 100% Terugbetaald, Gratis eten, Levensmiddelen/Voedingswaren
boursin kaas volledig terugbetaald

De milde en kruidige Boursin kaas: heerlijk op een stuk toast, met een snee brood of om een sausje mee te bereiden. Wat is jouw favoriete smaak?

Proef een nieuwe smaak of  kies voor je lievelingskaas nu gratis dankzij deze actie van PromoLife. Tussen 22 januari en 15 april 2018 krijg je jouw aankoop van Boursin kaas (uitgezonderd Apéritif en Cuisine) helemaal terugbetaald.

Hoe werkt het?

Vul het online formulier in en upload een foto van je kassaticket. We raden je aan het bewijs van aankoop te bewaren tot je de terugbetaling hebt ontvangen.

Bespaar tot € 4,10 en laat het smaken!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!