Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ga gratis naar Open Tuindagen

02/06/2018 Gratis Diensten, Vrijetijdsbesteding
Gratis Opentuindagen

Het is lente! Zin om je eigen groenten te beginnen kweken of je bestaande moestuin uit te breiden? Wil je graag weten hoe je dit best aanpakt?

Ga dan komend weekend naar de gratis Open Tuindagen in Grembergen, vlakbij Sint-Niklaas. De Bio Moestuiniers geven er doorlopend rondleidingen. Het zal gaan over hoe je een ecologische moestuin op poten moet zetten en onderhouden. Je leert zo hoe je zelf gemakkelijk gezonde groenten kan kweken zonder pesticiden en kunstmest.

Inschrijving is niet vereist. Iedereen is welkom op 2 en 3 juni (tussen 10u en 17u) in de Vijfbunderstraat 23 in Grembergen. Aanmelden op Facebook zouden we wel aanraden. Zo zijn de organisators op de hoogte van het aantal mensen dat ze mogen verwachten.

Ga erheen en maak binnenkort al je buren jaloers met je prachtige moestuin!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!