Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Exclusief lingeriesetje voor slechts 5 euro!

Aanbieding afgelopen 08/12/2015 Kortingen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je partner onder de kerstboom? Wat dacht je van een exclusief lingeriesetje?

Voor slechts 5 euro bestel je een exclusieve Cotton De Luxe lingerieset! Het ondergoed is gemaakt van natuurlijke stof en draagt dan ook het cotton label.

In de winkel tel je voor dit lingeriesetje 69,80 euro neer. Samen met de verzendkosten van 3,90 euro kost het jou nu slechts 8,90 euro!

Je kan kiezen tussen een jeansblauw setje of een felgekleurde bh en slip. Beide setjes bestaan voor 95% uit katoen en hebben als pluspunt het zeer aangenaam draagcomfort.

Duid nog snel de juiste maat aan voor je bh en slip (waarbij je nog de keuze hebt uit een sliptai of maxi slip) en je bestelling is klaar voor verzending!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!