Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Consumentenmagazine Test Aankoop pakt weer uit met een ongelooflijke stunt!

Voor slechts € 4 krijg je de Test Aankoop magazines én een van deze waardevolle geschenken in de bus!

Je kan kiezen uit het Silver pakket, met daarin 1 Test Aankoop magazine, 1 Budget & Recht en de Smartwatch.

Of het Gold pakket, waarbij je 1 Test Aankoop magazine ontvangt, in maart 1 Budget & Recht tijdschrift én in april 1 Test Gezond tijdschrijft, en de Android Smartphone erbij krijgt.

De Smartphone draait op het Android 7 besturingssysteem, heeft een 5″ HD-scherm en kan maar liefst 2 SIM-kaarten bevatten. De camera achteraan heeft 8 MP, die vooraan 5 MP. En uiteraard kan je er al je favoriete apps uit de Google Play store op installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Snapchat en miljoenen andere.

De Smartwatch heeft een LCD touch screen en is compatibel met Android telefoons om push notificaties door te sturen via Bluetooth 3.0. Ook hier kan je alle Android apps installeren die beschikbaar zijn voor smartwatches.

Naast de geschenken die je mag houden, levert dit proefabonnement van Test Aankoop je heel wat extra voordelen op. Als consument ben je bij Test Aankoop in goede, veilige handen.

Een probleem met een webwinkel? Je verzekering doet moeilijk over een schadegeval? De consumentenorganisatie heeft 50 advocaten in dienst die je als abonnee bijstand leveren in juridische kwesties.

Je krijgt 1 maand toegang tot het digitale archief met alle vorige magazines en productvergelijkingen, een schat aan informatie.

Na je proefperiode hoeft het niet gedaan te zijn, want je kan blijven profiteren van Test Aankoop aan 50% korting op de normale prijs van het abonnement tot het einde van het eerste abonnementsjaar.

Niet twijfelen, doen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (3)

 • Linda schreef:

  Ik ben al heel lang lid ik vraag mij af waarom wij dit niet krijgen.

  • Ruben schreef:

   Beste
   Dit is een welkomstgeschenk en dus enkel geldig voor nieuwe abonnees. De promotie is een initiatief van Test Aankoop zelf.
   Mocht je verdere vragen of klachten hebben rond deze voordeelactie, raden we je aan rechtstreeks contact met de consumentenorganisatie op te nemen.
   Gelukkig kan je wel nog steeds van de vele andere voordelen van Test Aankoop genieten.
   Vriendelijke groet

 • hataratkelo schreef:

  Ontzettend mooi! En veel kleuren voor deze prijs

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!