Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

€ 3 of € 5 korting bij Farmaline

16/01/2018 Gezondheid/verzorging, Kortingen, Kortingscodes, Levensmiddelen/Voedingswaren
farmaline januari solden

Tegenwoordig kopen we kledij online en ook boodschapen doen velen al via het web. Dus waarom ook onze verzorgingsproducten en medicatie niet online kopen?

Net zoals bij 24pharma kan dat ook bij Farmaline volledig veilig en discreet.

Bovendien geniet je ook bij de online apotheek Farmaline van de koopjesperiode. Speciaal voor de solden van januari krijg je bij Farmaline namelijk € 3 korting op bestellingen vanaf € 30. Gebruik daarvoor de promocode TTSOLD3, verzilver je korting en krijg jouw bestelling gratis geleverd in een afhaalpunt naar keuze.

Als nieuwjaarsgeschenk ontvang je ook € 5 korting op bestellingen vanaf € 50. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief? Ook dan krijg je € 5 korting.

Dringend tijd dus om wat vitamines in te slaan nu de Belgische zon aan het staken is. Je vindt trouwens veel meer dan enkel medicatie zonder voorschrift bij Farmaline. Zo koop je er ook cosmetica, supplementen, producten om je dieren te verzorgen, enzovoort.


Tags:

Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!