Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Cora geeft 48 producten weg!

25/02/2016 100% Terugbetaald

We weten niet of de schrikkelmaand er iets mee te maken heeft, maar Cora geeft van dinsdag 23 tot en met maandag 29 februari in totaal 48 producten weg, verdeeld over 8 producten per dag!

Zo bespaar je dagelijks tussen de 13 en de 19 euro! De waarde van alle producten wordt op je Cora-kaart gezet.

Wat dacht je van Bic scheermesjes, gemalen espresso koffie, Soupline wasverzachter, Griekse yoghurt van Nestlé of een pak kippenbillen van 5,99 euro!

De aanbiedingen zijn beperkt tot één product per gezin en zijn beschikbaar zolang de voorraad op die dag strekt.

Opgelet, je dient hiervoor wel voor minimum 25 euro aan te kopen, maar dit is inclusief de waarde van de terugbetaald producten. Veel hoef je dus niet meer extra te kopen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!