Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Continu garantie op de laagste energieprijs dankzij Killswitch

26/05/2018 Geld besparen, Technologie
Killswitch Goedkoopste Energietarief

Ben jij al enkele jaren bij dezelfde energieleverancier aangesloten? Of dat nu wel of niet het geval is, de kans is behoorlijk groot dat je nog steeds te veel betaalt voor energie. Daar brengt Killswitch zo verandering in!

Killswitch? Dat is de service waardoor je er altijd en op elk moment zeker van bent dat je de laagste prijs voor jouw energie betaalt. Hoe dat kan? Door constante controle van de markt en jouw energiefactuur, door elke maand alle tarieven in België te vergelijken en door onafhankelijk te blijven van energieleveranciers!

Dankzij Killswitch bespaar je per gezin zo’n € 253 per jaar. Als kmo loopt de jaarlijkse besparing op tot liefst € 1.406. Sowieso een aardige som dus die je waarschijnlijk liefst aan iets anders dan een te dure rekening spendeert!

De volledig onafhankelijke prijsvergelijker ontvangt nooit commissies van energieleveranciers en geeft je zo de garantie op het goedkoopste tarief.

Tijd noch zin om telkens weer de volledige markt te moeten omspitten op zoek naar het goedkoopste tarief? Laat Killswitch het tijdrovende karwei voor jou opknappen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!