Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Colruyt schenkt je gratis wasmand bij aankoop Persil

31/03/2018 Gratis bij aankoop, Gratis Producten
gratis wasmand bij persil colruyt

Als je nog niet aan je grote lenteschoonmaak begonnen bent, kan dit wel eens het duwtje in de rug zijn dat je nodig hebt.

Wanneer je bij Colruyt winkelt, koop je er best 4 producten uit het Persil-assortiment. Daarbij krijg je nu een gratis wasmand. Dat komt altijd handig van pas!

Welke 4 Persil-producten je koopt, kies je volledig zelf. Vanaf 2 verpakkingen geniet je bovendien nog eens van een korting van -25%.

Je krijgt jouw wasmand aan de kassa van je favoriete Colruyt-supermarkt. 1 wasmand per kasticket.

Deze promotie vindt je trouwens ook terug in de winkelfolder van Colruyt, op bladzijde 17. De folder is geldig t.e.m. 10 april 2018.

Aarzel niet te lang en profiteer van de korting, de actie loopt zolang de voorraad strekt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!