Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Colgate tandenborstel Triple Action 4-pak 100% terugbetaald

12/07/2017 100% Terugbetaald, Kruidvat
tandenborstel

Krijg je aankoop van een Colgate tandenborstel Triple Action 4-pak 100% terugbetaald!

Winkel: Kruidvat

Hoe? Via je bankrekening. Surf op de website van Colgate om uw unieke code (kasticket) in te geven en het formulier in te vullen.

Geldig tot 23/07/2017


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (10)

 • Wouter VC schreef:

  Opgelet,
  Als je rechtstreeks via de site gaat die op de flyer vermeld staat, werkt het NIET. Je krijgt “pagina niet gevonden”. (www.kruidvat.be/Colgate). Getest door verschillende mensen met verschillende browsers op verschillende PCs. Maar Kruidvat (gecontacteerd via Facebook) ontkent en zegt dat het werkt… Tja…

 • wouter vc schreef:

  Hoi,
  Men heeft de problemen met de site opgelost gekregen (werkte eerst niet) maar de unieke code wordt niet aanvaard. De enige ‘unieke’ code die ik op m’ n kassaticket vind, is het “security nummer” onderaan de kassabon. Ik krijg altijd “de code is onjuist / de code is al gebruikt” alhoewel dit een nieuw kassaticket is.

  • Ruben schreef:

   Beste Wouter
   Hopelijk is het probleem intussen opgelost. Mocht het zich in de toekomst nog voordoen, dan neem je beste even rechtstreeks contact op met de aanbieder van de promotie, in dit geval dus Colgate.
   Alvast een fijne dag gewenst!

 • geys schreef:

  ik slaag er niet in, ik krijg steeds de melding dat mijn code niet correct of reeds gebruikt is , nog iemand dat probleem ?

 • Lindsey schreef:

  Heb net mijn aankoop gedaan het zijn toch die cijfers onderaan met colgate ernaast geschreven he?
  Maar zegt steeds dat het fout is

  • seeveetje schreef:

   Je moet normaal een 2e kasticketje hebben gekregen met een activatiecode erop. Zo niet : reclameren in je kruidvatwinkel.

 • geys schreef:

  heb hetzelfde probleem, al 2x naar high co data , geen antwoord …. heb alle mogelijke cijfers ingevuld die op het ticket staan maar niets werkt

 • Wyckmans marina schreef:

  Krijg geen doorverbinding : alleen teken van 3 gekleurde bogen

 • lou schreef:

  idem hier foutmelding ivm unieke code

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!