Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Breng een volle vuilzak zwerfvuil mee en krijg gratis limonade

11/08/2018 Levensmiddelen/Voedingswaren
gratis limonade Knokke

Zwerfvuil op het strand, dat vindt niemand leuk. De eigenaar van strandbar Pura Vida in Knokke vond een leuke oplossing!

Voor elke zak zwerfvuil krijg je een gratis limonade. Dit kon verwezenlijkt worden door een samenwerking tussen de bar en limonadeproducent Bionina.

Afval in de natuur, langs de weg of op het strand, het fenomeen wordt jammer genoeg elk jaar erger. Op het strand aan de bar Pura Vida zijn het vooral jongeren die er komen sporten die er al snel hun afval achterlaten, aldus eigenaar Frederik Torresan.

Draag jij straks je steentje bij aan het afvalprobleem op het strand? Strandbar Pura Vida beloont je ervoor met een gratis limonade!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!