Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Boek nu en krijg 500 euro cadeau bij Neckermann!

Aanbieding afgelopen 24/09/2015 Geld besparen, Kortingen

Update: Haast je, want deze topaanbieding van Neckermann is bijna afgelopen!

Wat een actie van Neckermann! Je zou haast denken dat ze een zonneslag hebben opgelopen!

Boek ten laatste op 27 september je winterzonvakantie bij Neckermann en krijg 500 euro (!) cadeau voor je volgende zomervakantie!

Concreet wil dit zeggen dat je een Neckermann vliegvakantie boekt bestaande uit een vlucht én hotel en dat het vertrek ligt tussen 1 september 2015 en 23 maart 2016.

Als je aan deze voorwaarde hebt voldaan, ontvang je de waardebon van 500 euro die je tot en met 17 januari 2016 kan inwisselen voor een vertrekt van 24 maart tot en met 27 oktober 2016.

De waardebon is geldig op alle Neckermann vliegvakanties, exotische vakanties, cruises, rondreizen, sportvakanties, reizen naar de USA en Canada en ook op autovakanties en citytrips.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!