Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Bescherm je woning aan 50% korting

Aanbieding afgelopen 04/12/2017 Gratis Diensten, Kortingen, Technologie
Verisure Alarmsysteem Halve Prijs

Denk je er al een tijdje over om jouw woning te beveiligen? Met een alarmsysteem van Verisure ben je in een handomdraai beschermd tegen eender welk gevaar.

Verisure, de nieuwe naam van Securitas Direct, is het populairste alarmsysteem in België en Europa. Dat komt omdat de alarmsystemen je woning grondig beschermen tijdens alle denkbare noodsituaties, voornamelijk brand en inbraak.

Het beste van al? Tijdelijk geniet je van een uitzonderlijke 50% korting op een abonnement van 2 maanden. Zo test je het beveiligingssysteem uit aan de helft van de prijs!

Alarmsystemen van Verisure zijn alomvattend en uiterst gebruiksvriendelijk. Met de Verisure App hou je vanop een afstand de veiligheidstoestand van jouw huis in de gaten. Zo kan je bijvoorbeeld checken wanneer de kinderen thuis komen, maar kan je ook verlichting in- of uitschakelen terwijl je weg van huis bent. Voor snelle hulp is er dan weer de SOS-functie.

Interesse? Laat een veiligheidsexpert van Verisure je gratis en zonder verdere verplichting telefonisch contacteren.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!