Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

3 euro korting op toegang Dierenhappening Hasselt

25/11/2011 Kortingsbonnen

kortingsbon dierenhappeningSchitterende honden- en kattenrassen, maar ook de meest onverwachte, vaak ongekende diersoorten. Van chihuahua tot chinchilla, van Perzische langhaar tot neusbeer, van vogel tot vogelspin of reuzenkrab… Op de Dierenhappening kan je ze allemaal ‘tegen het lijf lopen’.

En dit jaar schenkt de Dierenhappening ook extra veel aandacht aan paarden: prachtige shows, demonstraties, voorstelling van materialen, gezondheidstips en nog veel meer. Een must voor elke paardenvriend!

Wil je er naartoe? Print dan de kortingsbon uit. Je krijgt 1 euro korting per volwassene (normale prijs 10 euro) en 3 euro korting op een familieticket (normale prijs 28 euro).


Tags: , ,

Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

 • Trieneke schreef:

  Als je daar naartoe wenst te gaan, denk even aan je hond en laat hem thuis.
  We zijn er vorig jaar geweest en het was verschrikkelijk.
  Er is veel te zien, vooral voor de baasjes, maar je hond kan nergens zijn behoefte doen.
  Er is wel een pleintje voorzien achter een zwart gordijn, maar dat is amper 2m² en alle uitwerpselen worden niet opgekuist. Zelfs de honden draaien zich om, zodat ze daar hun behoefte moeten doen.
  Best wel leuk om met kinderen naartoe te gaan, maar zeker niet met je hond…

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!