Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

18 jaar? Verken Europa deze zomer gratis

12/06/2018 Gratis Tickets, Vrijetijdsbesteding
Gratis Interrail Pas Europa 18 jaar jongeren

De trein, dat is altijd een beetje reizen. Met deze geweldige weggeefactie van de Europese Unie kan het zelfs gratis!

Dankzij de campagne #DiscoverEU maak je als 18-jarige Europeaan kans om doorheen liefst 28 Europese landen te reizen, gratis per trein.

Manfred Weber, die in het Europees parlement zetelt in naam van de Europese Volkspartij (EVP), nodigt je uit om deel te nemen aan dit uniek initiatief. Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan jouw gratis reis. Zo moet je 18 jaar zijn op 1 juli 2018 en inwoner zijn van een van de 28 Europese lidstaten.

Inschrijven kan tussen 12 en 26 juni 2018. Dit mag, maar hoef je niet alleen te doen. Je kan je ook inschrijven met een groep vrienden, tot maximaal 5 personen. Bij je inschrijving krijg je een quiz voorgeschoteld over Europees cultureel erfgoed, de Europese verkiezingen en jeugdzaken.

Ben jij een van de gelukkige duizende geselecteerden? Dan krijg je een gratis Interrailpas waarmee je ons continent kan verkennen.

Beleef een onvergetelijke zomer en verbreed je horizon met #DiscoverEU.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!