Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

15 producten terugbetaald in bonuspunten!

02/09/2015 100% Terugbetaald

Nog geen Bonus Card van Carrefour? Waar wacht je nog op?!

Carrefour betaalt namelijk 15 producten voor een totaalbedrag van net geen € 60 volledig terug in bonuspunten. De actie loopt over vijf dagen en dit enkel in de Carrefour Planet en Hyper winkels.

Zo kan je op woensdag 2 september de eerste serie van 3 producten kopen, waaronder een 4-pak Oasis Tropical, snoep van Look-O-Look en bad en douche van Maya.

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september volgen er dagelijks opnieuw 3 producten die je volledig terugkrijgt in bonuspunten.

Op deze dagen kan je er onder andere terecht voor rijstnoedels van Isali, shampoo van Schwarzkopf, Bicky saus, Tao Pure Infusion en nog verschillende andere producten.

Afsluiten doen ze op maandag 7 september met shampoo van Pétrole Hahn, Grenadine Yeau en fruit- en graanrepen Hipp Bio.

Het principe van de Bonus Card is simpel: het bedrag van je aankoop wordt op je klantenkaart bewaard in de vorm van spaarpunten en per 500 gespaarde punten mag je je aan een bon van € 5 verwachten. Met het 4-pak Oasis van € 4,95 verzamel je in één slag 495 punten en heb je dus al bijna die bon verdiend!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!