Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Carrefour betaalt haar klanten terug

24/01/2017 100% Terugbetaald

Gelukkig is het nooit te laat om jezelf de supervoordelige Bonus Card van Carrefour cadeau te doen. Die staat immers altijd garant voor enkele uitzonderlijke aanbiedingen.

Carrefour betaalt zo maar even 15 producten, goed voor een totale waarde van € 39,14, volledig terug in spaarpunten. De actie is enkel geldig in Carrefour Planet en Hyper en dat over een tijdspanne van 5 dagen.

Op woensdag 25 januari begin je er aan: dan is de eerste groep van producten beschikbaar. Wasmiddel, wasverzachter en afwasmiddel krijg je dan alle 3 terug in spaarpuntjes.

Van donderdag 26 tot en met maandag 30 januari volgen er per dag opnieuw 3 producten. Enkele uitschieters zijn: deodorant van Nivea, Lion ontbijtgranen, Pringles chips, Fa douchegel en Werther’s snoepjes. Heerlijk toch!

Je vraagt je misschien af hoe het systeem van zo’n Bonus Card in elkaar zit? Dat is poepsimpel. Per 500 gespaarde punten ontvang je als kaarthouder een bonnetje van € 5!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!