Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gelukkig is het nooit te laat om jezelf de supervoordelige Bonus Card van Carrefour cadeau te doen. Die staat immers altijd garant voor enkele uitzonderlijke aanbiedingen.

Carrefour betaalt zo maar even 15 producten, goed voor een totale waarde van € 39,14, volledig terug in spaarpunten. De actie is enkel geldig in Carrefour Planet en Hyper en dat over een tijdspanne van 5 dagen.

Op woensdag 25 januari begin je er aan: dan is de eerste groep van producten beschikbaar. Wasmiddel, wasverzachter en afwasmiddel krijg je dan alle 3 terug in spaarpuntjes.

Van donderdag 26 tot en met maandag 30 januari volgen er per dag opnieuw 3 producten. Enkele uitschieters zijn: deodorant van Nivea, Lion ontbijtgranen, Pringles chips, Fa douchegel en Werther’s snoepjes. Heerlijk toch!

Je vraagt je misschien af hoe het systeem van zo’n Bonus Card in elkaar zit? Dat is poepsimpel. Per 500 gespaarde punten ontvang je als kaarthouder een bonnetje van € 5!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (1)

  • moulinasse schreef:

    publicite fausse car il oblige l achat de 15 euros minimum pour beneficier de cette action c etait pas inscrit sur leur folder

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!


WIN: TWEE CINEMATICKETS

filmtickets kinepolis

Laat jouw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze fantastische aanbiedingen!

Onder alle inschrijvingen verloten we iedere week ook 2 filmtickets!