Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

12 producten terugbetaald in bonuspunten!

10/08/2016 100% Terugbetaald

Het is nooit te laat om je een Bonus Card van Carrefour aan te schaffen en gelukkig maar!

Waar verkrijg je ze? Aan het onthaal of de kassa van jouw Carrefour. En ze levert je onmiddellijk voordelen op.

Deze week betaalt Carrefour je 12 producten voor een totaalbedrag van € 42,75 euro volledig terug in bonuspunten. De actie loopt over vier dagen en geldt enkel in Carrefour Planet en Hyper.

Zo kan je op woensdag 10 augustus de eerste reeks van 3 producten aankopen, waaronder Mentos kauwgom, een gezichtsmasker in stof of Bicky saus.

Van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 augustus volgen er dagelijks opnieuw 3 producten die je volledig terugkrijgt in bonuspunten.

De werking van de Bonus Card is eenvoudig: het bedrag van je aankoop wordt op je klantenkaart bijgehouden en per 500 gespaarde punten ontvang je een bon t.w.v. € 5.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!