Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

12 producten 100% terugbetaald bij Carrefour

24/05/2017 100% Terugbetaald

Dringend tijd om jezelf een Bonus Card van Carrefour cadeau te doen. Je verkrijgt ze aan de kassa of het onthaal van jouw Carrefour en ze levert instant voordeel op!

Zo betaalt Carrefour deze week maar liefst 12 producten t.w.v. in totaal € 36,55 terug in bonuspunten! 

Op woensdag 24 mei kan je de eerste reeks van 3 producten aankopen. Je krijgt 3 producten van het merk Carrefour (Hannibal saus, Kenya cakes en koekjes met caramel) volledig terugbetaald in bonuspunten.

Van vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei volgen er dagelijks opnieuw 3 producten, met onder meer Bodylotion van Dove, Nivea Men Crème, Milka tabletten met Oreo, Colgate tandpasta, limonade van Spa en Martino van Délio als uitschieters.

Hoe werkt zo’n Bonus Card? Het bedrag van elke aankoop wordt aan jouw klantenkaart toegevoegd. Per 500 gespaarde punten verdien je dan een waardebon van € 5.

Opgelet! Deze actie loopt gespreid over 4 dagen en enkel in de Carrefour Planet en Hyper winkels. De aanbiedingen zijn beperkt tot één stuk per product per bonuskaart en per gezin, bij een aankoop van minimum € 15.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!