Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

1+1 gratis Mentos 4packs

28/04/2018 100% Terugbetaald
Mentos 4packs 1+1 gratis

Ook zo’n fan van de snoepjes van Mentos? De verfrissende smaak en textuur zijn zo uniek, daar kan niemand aan weerstaan!

Met de actie 1+1 gratis kan je nu extra genieten van deze overheerlijke snoepjes. Want je krijgt 2 pakjes van 4 rollen voor de prijs van 1! Kies uit Mentos Mint, Mentos Fruit, Mentos Say Hello – met een leuke opdruk – of Chlorophylle – met een sterke muntsmaak.

Wat moet je doen? Betaal eerst 2 pakjes aan de kassa. Thuis aangekomen gewoon een foto nemen van je kasticket en die doorsturen via de link. Zo simpel is dat. In een mum van tijd zal je de terugbetaling op je bankrekening zien verschijnen.

Let op: de actie loopt nog tot 15 mei, in eender welke winkel. Je kan dus tot dan je aankoop doen (datum van het kasticket telt). Niet te lang wachten dus. Bovendien kan je slechts 1 terugbetaling per persoon, GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer ontvangen. De actie is verder niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen op hetzelfde product of met promotionele verpakkingen.

Smullen maar!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

  Als eerste op de hoogte?


  Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

  Gratis.be Tiplijn

  Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

  Laat het ons weten via de tiplijn!  Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!