Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Zeg het met bloemen op moederdag!

01/05/2013 Geld besparen, Kortingscodes

eurofloristHet spreekwoord luidt niet voor niets: “Iemand in de bloemen zetten”. En laat moederdag nu net het moment bij uitstek zijn om dit spreekwoord alle eer aan te doen!

Bloemen en vrouwen vormen nu eenmaal een ideale combinatie en je doet er nooit verkeerd mee, al moet je nu wel niet met chrysanten bij je schoonmoeder afkomen…

Nee nee, laat het daarom beter aan professionals over. Zo kan je bij Euroflorist schitterende boeketten bestellen waarmee je moeder zeker in de wolken zal zijn. Je vindt ze in alle mogelijke geuren, kleuren en prijzen.

Geef de kortingscode VOORMAMA13EF in bij je bestelling en krijg er nog een mooie korting van 10% bovenop!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!