Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Schrijf je in bij Toluna en maak meteen kans op een Mac of een laptop! Lid worden van Toluna brengt bovendien nog andere voordelen met zich mee…

Zo krijg je in ruil voor jouw mening en het invullen van enquêtes punten die je later kan inruilen voor geld, cadeaubonnen en andere fantastische prijzen.

Daarnaast kan je er producten testen vooraleer ze op de markt komen en krijg je via de Toluna-gemeenschap een antwoord op vele vragen.

Registreer je vandaag nog bij Toluna, verzamel genoeg loterijkaartjes om aanspraak te maken op een laptop of een Maco-computer en misschien val jij wel in de prijzen…


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (1)

  • jan schreef:

    bedriegers dat zijn het en ik kan het weten , ik ben lid ik had genoeg punten gespaard , ik vroeg een bon aan van 10 euro van bol.com nu al maanden later heb ik die nog steeds niet ontvangen en ze reageren ook niet meer op mijn mails. Ik raad niemand aan om mee te doen want het duurt een eeuwigheid als je zoveel gespaard hebt en dan krijg je het toch niet. Echte bedriegers dat zijn het, het is zelfs niet waard dat ze er hier nog reclame voor maken.

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s