Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win motorrijlessen en een motorjas met Honda

18/01/2013 Gratis Wedstrijden

honda2Ben je gebeten door alles wat motoren te maken heeft? Zou je er graag eens een ritje mee willen maken, maar heb je hier net als ons de kans nog niet toe gekregen?

Doe dan zeker mee aan deze wedstrijd van Honda! Naar aanleiding van hun nieuwe serie 500 motoren organiseren ze een wedstrijd waarbij je motorrijlessen én een motorjas kan winnen.

Het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze prachtige prijzen, is je gegevens achterlaten op de website van Honda. Misschien kan jij binnenkort dan wel “Born To Be Wild” meebrullen op de motor!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!