Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een weekend in Roompot Weerterbergen

18/07/2013 Gratis Wedstrijden

roompotSla je dit jaar een vakantie in binnen-of buitenland over en heb je eigenlijk al een beetje spijt van je beslissing? Of heb je al een deugddoende vakantie gehad, maar kan je er nog wel eentje gebruiken?

Waag dan zeker je kans met onderstaande wedstrijd! Je kan er namelijk een weekend voor zes personen in Roompot Vakantiepark Weerterbergen mee winnen.

Place to be is het Limburgs-Nederlandse Weert. Deze stad werd in 2012 nog uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland, ideaal dus om de stress te ontvluchten en even weer helemaal tot rust te komen.

Aan sport en ontspanning alvast geen gebrek in Vakantiepark Weerterbergen. Kanovaren, waterfietsen, bootjevaren of een leuk spelletje glow-in-the-dark-minigolf, het kan allemaal! En dan zouden we het waterparadijs nog bijna vergeten te vermelden.

Van de honger zal je er ook al niet omkomen. Met een à la carte restaurant, een buffetrestaurant, een eetcafé of een pizzeria zullen de magen wel gevuld worden.

Vul snel je gegevens in op onderstaande link, duid aan dat de Roompot Vakantieparken inmiddels al in 11 landen actief zijn en doe tot slot nog een goede gok naar het aantal deelnemers.

Antwoord wedstrijdvraag: 11


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!