Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een verblijf bij Center Parcs!

08/09/2015 Gratis Wedstrijden

Dat je in de Center Parcs vakantieparken kan overnachten en zwemmen in de subtropische zwembaden wist je waarschijnlijk al, maar dat is bijlange niet alles!

Ontdek in een leuk memory spel de verschillende activiteiten die ze er aanbieden. Kindergrime, massage, bowling, minigolf, klimmen,… het kan allemaal in de parken van Center Parcs.

Zoek zo snel mogelijk de dubbele kaartjes en doe tot slot nog een goede gok op de schiftingsvraag. Als je het memory spel twee keer tot een goed einde brengt, krijg je twee tips die je op weg helpen naar een goed antwoord op de schiftingsvraag!

De tien personen die deze schiftingsvraag het dichtst benaderen winnen een verblijf van drie overnachtingen tijdens het weekend of vier overnachtingen tijdens een midweek en dit voor vier personen in een Comfort cottage in een van de parken naar keuze in België, Nederland of Duitsland. Succes!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!