Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kan je wel wat afkoeling gebruiken tijdens deze broeierige temperaturen? Waag dan zeker je kans met onderstaande wedstrijd van Outspot, want voor je het goed en wel beseft, sta je oog in oog met enkele dolfijnen!

Boudewijn Seapark mag 50 kaarsjes uitblazen en wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In samenwerking met Outspot geven ze 5 keer twee toegangstickets voor het park weg met daarbij twee tickets voor de gloednieuwe sensatie ‘In het water met dolfijnen’.

Tijdens deze schitterende ervaring ontmoet je de dolfijnen in het bassin onder het goedkeurend oog van een echte dolfijnentrainer én wordt dit uniek moment afsluitend vereeuwigd op foto!

Als ‘troost’prijs worden ook nog eens 5X vier toegangstickets uitgedeeld voor de spetterende dolfijnenshow ‘Dolphin Bay Adventure’ in het vernieuwde dolfinarium. Het prijskaartje van deze mooi gevulde prijzenkast bedraagt in totaal 1850 euro!

Na deze wervelende show kunnen de kids zich helemaal laten gaan in Bobo’s Indoor, de immense binnenspeeltuin met springkastelen, een megagroot ballenbad, een paardenmolen, roetsjbaan, zweefmolen en nog zoveel andere leuke attracties!

Laat je gegevens achter op onderstaande link en wie weet mag jij je binnenkort opmaken voor een dol-fijn avontuur!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Vocht in huis?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s