Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een Samsung Galaxy SIV

08/04/2013 Gratis Wedstrijden

samsunggalaxys4De smartphones zijn tegenwoordig al zo ingeburgerd dat volgens ons het werkwoord ‘smartphonen’ binnenkort nog in de Van Dale verschijnt. Ik smartphone, hij smartphonet, zij smartphonen, maar jij nog niet?

Dan is hier jouw kans! Met onderstaande wedstrijd kan je een Samsung Galaxy SIV winnen, de allernieuwste smartphone van Samsung.

De concurrentie aangaan met de iPhone van Apple zal Samsung met dit knap toestel zeker lukken! Er hangt dan ook een prijskaartje van 699 euro aan vast.

Met ‘studenten’ als antwoord op de wedstrijdvraag kan je perfect de woorden studentenstad, studentenvereniging en studentenkot vormen.

Student of niet, iedereen wil dit prachtexemplaar toch winnen? Vul nog even je gegevens in en misschien ‘smartphone’ jij binnenkort wel met de Samsung Galaxy SIV.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!