Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

GoedePlannen blijft prijzen weggeven. Ze zitten inmiddels al aan het vierde cadeau en ook dit is er eentje om u tegen te zeggen! Een MacBook Air met een winkelwaarde van 1029 euro!

Dankzij zijn lichtgewicht en handige afmetingen kan je deze laptop van Apple gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Zo is deze MacBook Air slechts 30 cm breed en 1,7 cm dik en weegt het toestel maar 1,08 kilogram!

Daarnaast is ook het toetsenbord met achtergrondverlichting een enorm pluspunt van dit 11 inch-toestel. Ook aan de capaciteit van de batterij werd de nodige aandacht besteed. Je kan op deze MacBook negen uur onafgebroken werken!

Volledig gewichtloos is dit toestel wel niet, maar het komt wel aardig in de buurt… Vandaar dat de bedenkers van deze wedstrijd graag willen weten waar je je in gewichtloze toestand bevindt. En uiteraard is dit in de ruimte.

Met het antwoord op het aantal deelnemers aan de wedstrijd op 21 oktober 2013 om 23u59 kunnen we je jammer genoeg niet helpen, al zullen het er ongetwijfeld ettelijke duizenden zijn…

Antwoord wedstrijdvraag: In de ruimte


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s