Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een luxueus verblijf in Hotel Royal Astrid

24/06/2013 Gratis Wedstrijden

royalastridOf je nu de zoon, dochter, neef, nicht of zelfs de buitenechtelijke dochter van Koning Albert bent of niet, in Hotel Royal Astrid in Oostende wordt iedereen royaal ontvangen. Samen met Outspot verloot het hotel een compleet wellness arrangement aan drie gelukkige winnaars die er 2 nachten mogen verblijven.

De hoofdprijs is zelfs een dubbel verblijf voor een totale waarde van 1064 euro! Als winnaar van de eerste prijs mag je zelf uitmaken hoe je je prijs invult. Ofwel verdubbel je het aantal nachten voor jezelf en geniet je er vier nachten met je partner ofwel nodig je een bevriend koppel mee uit voor een dubbele overnachting.

Drie dagen lang waan je je koning in de koningin der badsteden! Laat je van kop tot teen verwennen in het vernieuwde spa & wellnesscomplex, waar je onder andere sauna, stoombad en jacuzzi kan uitproberen. Erna neem je een stevige duik in het zwembad en kan je de dag afsluiten met een frisse salade of huisgemaakte pizza. We zouden de relaxerende lichaamsmassage en de self treat bodyscrub die mee in het prijzenpakket zitten, nog bijna vergeten te vermelden!

Doe voor 30 juni mee en voel je weer helemaal herboren na een ontspannend verblijf in Hotel Royal Astrid in Oostende! Om kans te maken op deze schitterende prijs hoef je enkel je gegevens in te vullen en een goede gok doen naar het aantal deelnemers aan de wedstrijd.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!