Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

galaxyiphoneKeuzes maken is niet altijd evident. Neem nu de vakantiebestemming. Ga je dit jaar naar Spanje of toch naar Turkije? Plan je je citytrip naar Londen of naar Parijs? En ga je op restaurant voor een chocolademousse of een crème brulée?

Als je hier al maar moeilijk tot een keuze komt, wat doe je dan met onderstaande wedstrijd? Je moet namelijk kiezen uit dé topsmartphones van het moment!

Kies je voor de iPhone 5? Of zie je toch liever de allernieuwste Samsung Galaxy S4 op je afkomen? Qua prijs is er alvast geen verschil. Voor beide toestellen betaal je in de winkel al een slordige 699 euro.

Of kan je echt niet kiezen? Doe dan gewoon twee keer mee! Een keer in jouw naam en waarom niet op naam van je partner ook! Misschien tokkel jij dan binnenkort wel op de Samsung Galaxy S4 terwijl je vriend(in) de allerlaatste apps op zijn/haar iPhone 5 ontdekt.

Een goed antwoord op de wedstrijdvraag én een goede gok op de schiftingsvraag is het enige wat je hiervoor nodig hebt! Dat Samsung onlangs een aantal eigen verkooppunten in de Amerikaanse electronicawarenhuizen Best Buy opende wisten wij ook niet, laat staan hoe deze winkels heten.

Gelukkig zijn wij er om dit voor jou uit te zoeken! Duid ‘Samsung Experience Shops’ aan en vul na jouw gok op de schiftingsvraag je gegevens nog in en wie weet contacteert Het Laatste Nieuws jou wel met de melding dat je de trotse eigenaar wordt van een van deze twee toptoestellen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Vocht in huis?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s