Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een iPad mini bij Outspot!

22/05/2013 Gratis Wedstrijden

ipadmini1Outspot geeft weer leuke prijzen weg! Doe mee met onderstaande wedstrijd en maak kans op een iPad mini.

Daarnaast verloten Outspot en Lipton actie- en relaxpaketten waarmee je onder meer kan bungeespringen, racen, raften en erna zalig tot rust komen in de sauna…

Het toestel heet wel iPad mini, maar wat eigenschappen en functies betreft kan je het zeker maxi noemen en moet de iPad mini zeker niet onderdoen voor zijn grote broer!

De iPad mini is compact en dun, en ligt daardoor gemakkelijk in de hand. Het toestel is zeer eenvoudig in gebruik en het prachtige 7,9 inch kleurenscherm, de batterij die tot tien uur meegaat en de duizenden apps die je erop kan downloaden maken van dit toestel een echt hebbeding!

Mocht deze wedstrijd jou geen succes opleveren, kan je nog altijd je kans wagen voor een leuk actie- en relaxpakket van Lipton onder de vorm van een bongo bon sensatie en een bongo bon wellness voor twee.

Met de eerste bon kan je onder meer een bungeesprong maken of je helemaal laten gaan op een raceparcours of een raftingavontuur, waarna je weer helemaal zen dankzij de wellnessbeleving.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!