Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Update: Op 30/10 om middernacht loopt deze wedstrijd af! Waag dus nog snel je kans!

Meedoen aan de mini-quiz van Essent levert jou misschien wel een maxi-prijs op in de vorm van een iPad mini 2!

Het scherm van deze iPad is een waar genot om naar te kijken! Met 3,1 miljoen pixels worden foto’s en video’s ongelofelijk scherp weergegeven, meer nog dan bij een HD-tv!

Dankzij het dunne en lichte ontwerp kan je het toestel gemakkelijk in één hand vasthouden. En met de oneindigheid aan apps ben je wel even zoet met deze iPad mini 2.

Wil jij deze tablet van Apple graag winnen? Antwoord dan ‘1 euro’ op de wedstrijdvraag en vergeet je gegevens niet in te vullen.

Of, als je toch naast deze geweldige hoofdprijs grijpt, maak je nog altijd kans op een Home Start energiemeter of één van de vele Bol.com cadeaucheques! Succes!


       
        Loading...    
       

Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!