Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win de allernieuwste iPhone 5S!

19/09/2013 Gratis Wedstrijden

Met de allernieuwste iPhone 5S heeft Outspot het meest gegeerde hebbeding aan de prijzenkast toegevoegd!

Dit paradepaardje van Apple met een winkelwaarde van 730 euro werd nog maar pas voorgesteld door topman Tim Cook, de opvolger van wijlen Steve Jobs.

Kan deze iPhone 5S überhaupt nog wel beter doen dan de vorige topmodellen horen we jullie alvast denken? En of!

Onder meer de vingerafdrukscanner, de processor die dubbel zo snel is in vergelijking met zijn voorganger, de camera met nieuwe lens en grotere beeldsensor én het iOS7 besturingssysteem maken van deze smartphone nu al het kerstcadeau bij uitstek!

Apple maakt meteen ook komaf met het ‘zwart-wit denken’, want nu kan je deze iPhone in de schitterende kleuren goud, grafiet en zilver verkrijgen.

Je had misschien net je spaarpot al een eerste keer gevuld om tegen het einde van het jaar deze iPhone te kopen? Geen probleem, spaar gerust verder en met een beetje geluk kan jij begin december als winnaar van deze wedstrijd dit geld wel gebruiken voor een ander leuk cadeau!

Klik vliegensvlug door op onderstaande link, laat je gegevens achter en doe nog snel een goede gok naar het aantal deelnemers aan deze wedstrijd!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!