Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win 1 jaar gratis energie!

24/07/2015 Gratis Wedstrijden

Ben jij ook zo’n kei in het maken van selfies? Post dan jouw meest zonnige selfie op onderstaande link en misschien win jij wel 1 jaar gratis energie!

Laat je selfie op, post deze in de Sun Roulette en als jouw foto voorbijkomt wanneer de zon effectief ondergaat (gemeten op basis van de officiële gegevens van de Koninklijke Sterrenwacht van België), ben jij alvast de dagwinnaar!

Uit alle dagwinnaars wordt na 20 september één winnaar aangeduid die de schiftingsvraag het dichtst benaderde. Deze persoon krijgt 1 jaar gratis energie ter waarde van 2.500 euro!

Door je deelname steun je bovendien het goede doel, want per ingestuurde foto doneert Essent 0,50 euro aan Child Focus!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!