Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

premiegids vlaanderen gratis

Je kan de krant niet openslaan zonder ermee geconfronteerd te worden: renoveren en (ver)bouwen zit ons Belgen nu eenmaal in het bloed.

Voor je begint met (ver)bouwen of renoveren, moet je weten dat informeren van vitaal belang is voor jouw budget. Want zowel de verschillende Belgische overheden, netbeheerders, gemeentes als provincies delen premies uit. Met deze gratis gids ben je perfect op de hoogte van welke premies momenteel geldig zijn en hoe die worden uitgereikt.

In een handig overzicht vat de Vlaamse Premiegids alle geldende premies in Vlaanderen samen. Daarnaast ontdek je ook wat de 5 BENOvatiestappen zijn, krijg je een overzicht van de voor- en nadelen per product en enkele praktische tips in verband met voorwaarden en geldigheid. Hierna weet je perfect waar en hoe je jouw slag kan slaan en geef je zeker geen cent te veel uit aan de werken!

Elke Belg met grote en kleine bouwplannen, gaande van raamvervangingen tot het heraanleggen van elektriciteit, de plaatsing van energiezuinige verwarming tot de installatie van een warmtepomp, begrijpt dat deze gratis Premiegids cruciaal is.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (3)

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!