Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Vind de champagnetruffel en krijg zelf truffels!

20/10/2013 Gratis Producten

Leonidas deelt gratis truffels uit en niet één zakje, nee nee, in totaal delen ze 100 zakjes met elk drie Leonidas-truffels uit per winkel!

45 winnaars in België gaan zelfs aan de haal met een Dora Leonidas doosje ter waarde van 14,70 euro!

Je hoeft er enkel een leuk spel voor te spelen waarbij je de champagnetruffel op de correcte plaats moet aanduiden wanneer het dekseltje weer sluit.

Niet gelukt? Niet getreurd, je kan blijven proberen tot het wel lukt!

Duid je dichtstbijzijnde Leonidas-winkel aan en ga er je geschenk ten laatste op 16 november afhalen mét de cadeaubon die je per mail zal ontvangen.

Wacht wel niet te lang, want eens de 100 zakjes in jouw voorkeurswinkel gereserveerd zijn, licht de winkel grijs op in de lijst en moet je een andere winkel selecteren.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (4)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!