Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


wereldwinkel

Ben jij op zoek naar wereldwinkel?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met wereldwinkel te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Als afsluiter van de week van de Fair Trade organiseren de Oxfam Wereldwinkels op zaterdag 14 oktober de Wereldwinkeldag.

En op die dag kan je een lege koffieverpakking inruilen voor een vol pakje (h)eerlijke Oxfam koffie naar keuze van 250 gram.

Op die manier proberen ze iedereen een duwtje in de rug geven om voortaan altijd voor de eerlijke koffie van Oxfam te kiezen.

Naar aanleiding van de week van de fairtrade delen de Oxfam Wereldwinkels gratis repen biochocolade uit.

Help Oxfam de boeren het woord geven en laat horen dat ook jij eerlijke chocolade wilt, want momenteel verdienen cacaoboeren in het Zuiden amper hun brood met de teelt van cacao.

Download op onderstaande link je bon voor een gratis reep van de overheerlijke biochocolade.

Je kan deze bon tijdens de week van de fairtrade van 7 tot 17 oktober inruilen in je dichtstbijzijnde Oxfam winkel.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Oxfam geeft iedereen de kans gratis van hun fairtrade choco te proeven.

Op zaterdag 12 oktober kan je jouw oude pot choco (van eender welk merk) inwisselen voor een nieuw exemplaar en zo gratis kennismaken met de Oxfam fairtrade choco nut.

Er geldt geen verdere aankoopverplichting en bovendien maak je kans om 1 jaar gratis choco te winnen!

Hou dus zeker je lege pot choco nog even bij en vergeet niet op zaterdag 12 oktober bij een Oxfam wereldwinkel in je buurt binnen te springen!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!